Dramatisk trafikulykke på Egebjergvej: To bilister indlagt, herunder en fløjet til Rigshospitalet

Profilbillede
dato

Trafikulykke på Egebjergvej, Abildøre, Nykøbing Sj., Odsherred

Klokken 08.47 modtog politiet en alarm 112 om en kollision mellem to biler på Egebjergvej syd for Egebjerg. Redningspersonale blev sendt til ulykkesstedet.

Ved ulykkesstedet fandt politiet redningspersonale fra to ambulancer, en akutbil og det lokale brandvæsen i gang med at hjælpe, især de to bilførere, der var involveret i ulykken.

En lægehelikopter ankom også til ulykkesstedet og fløj en 37-årig mand fra Vig til Rigshospitalets traumecenter, efter han var blevet befriet fra sin skadede bil. En 28-årig mandlig passager i bilen var kommet ud uden at være skadet som følge af ulykken.

En 25-årig kvinde fra Nykøbing Sj. blev reddet ud af sin bil og bragt til Holbæk sygehus i en ambulance, hvor hun blev indlagt til behandling for indre skader som følge af kollisionen. Et barn i hendes bil blev også bragt til skadestuen, men var sluppet uden skader, der krævede behandling.

Politiet fastslog, at den kvindelige bilist i sin bil havde kørt ad Egebjergvej i sydlig retning og af ukendte årsager sandsynligvis var kommet lidt for langt mod venstre på en lige vejstrækning, hvilket resulterede i en kollision med en bil, som den mandlige part førte i nordlig retning.

Skader på venstre del af fronten på mandens bil havde gjort redningen af ham vanskelig, da han skulle reddes ud af bilen.

Politiet tog rutinemæssigt en blodprøve af den kvindelige bilist for at kontrollere, om hun kunne have været påvirket af enten alkohol eller narkotika under kørslen. Resultaterne af blodprøven vil blive kendt senere.

Den 37-årige blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for brud på benene, men er i stabil tilstand og ikke i livsfare.

Politiet afsluttede arbejdet på ulykkesstedet omkring klokken 11.00, hvorefter trafikken på Egebjergvej kunne normaliseres.

Kilde: "Dramatisk trafikulykke på Egebjergvej: To bilister indlagt, herunder en fløjet til Rigshospitalet"