Flere kvæstet i alvorligt trafikuheld på Ringstedvej

dato

Tirsdag eftermiddag kl. 17.46 skete der et alvorligt trafikuheld på Ringstedvej (rute 57) ved Kvanløse, hvor flere biler var involveret, og vejen måtte spærres i begge retninger.

Uheldet indtraf, da en 58-årig kvinde fra Nykøbing Sjælland af uvisse årsager trak over i de modkørendes vognbane. Dette resulterede i, at en bilist måtte undvige mod højre, hvorved den 58-årige kun ramte bilens sidespejl. Kvinden kolliderede dog frontalt med en 28-årig kvinde fra Skælskør. Den 58-åriges bil rullede rundt efter sammenstødet og endte på taget, mens den 28-åriges bil snurrede rundt.

En 79-årig kvinde blev også ramt af den 58-åriges bil under uheldet, og en femte bil pådrog sig mindre skader.

Politi, ambulance og brandvæsen rykkede hurtigt ud til uheldsstedet. Den 58-årige bilist og en passager i hendes bil blev kørt på sygehuset i ambulance. Ligeledes blev den 28-årige og den 79-årige kvinde kørt til tjek på sygehuset. Heldigvis meldes ingen at være kommet alvorligt til.

Busruter, der normalt passerer uheldsstedet, blev omdirigeret, og en tavlevogn blev opsat for at assistere trafikken. Vejen var spærret i begge retninger, men lige før kl. 19.00 var alle involverede biler fjernet, og vejen kunne genåbnes.

Kilde: Politiets Døgnrapport