Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Nykøbing Sj - onsdag den 14. juli

Profilbillede

Nykøbing Sj er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Engblomstvej, Greve
Klosterparkvej, Kalundborg- Tricktyveri
Stationsvej, Kalundborg – Tricktyveri

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Bakkevænget, Nykøbing Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Skovvangsvej, Strøby Egede, Køge
Solrød Strandvej, Solrød Strand

Overtrædelse af sundhedslov – Klokkehøjen, Ringsted

Kl. 11.28 blev politiet kaldt ud til et friluftsbad i Ringsted, hvor en gæst ikke ønskede at fremvise coronapas ved indgangen. En ansat på stedet oplyste til politiet, at en 44-årig lokal mand var blevet bortvist af personalet, men efterfølgende havde manden sneget sig ind ad en nødudgang og var hoppet i vandet. Manden ønskede ikke at forlade stedet, hvorfor politiet kørte dertil. I mellemtiden var manden løbet fra stedet, men patruljen fandt frem til hans adresse, hvor han blev sigtet for sin ulovlige indtrængen på stedet, hvilket koster en bøde. Badets interne retningslinjer foreskrev, at bassinet skulle tømmes for vand, idet en person uden coronapas havde været i vandet. Politiet vejledte derfor den 44-årige om, at han kan risikere en erstatningssag fra friluftsbadet.

Uheld undersøges på klatrebanen – Ladegårdsalléen, Holbæk

Kl. 14.37 kørte politiet til en klatrebane i Holbæk, hvor to personer havde ramt hinanden på en svævebane. En 50-årig mand fra Gladsaxe og en 48-årig kvinde fra Fredensborg havde i forbindelse med besøget ramt hinanden på en svævebane i omkring 8 meters højde. Politiet undersøgte omstændighederne på stedet, hvor de to personer blev tilset af ambulancepersonalet. Manden blev efterfølgende kørt til sygehuset for yderligere undersøgelser. Politiet skal nu klarlægge, om der er sket brud på nogle regler i forbindelse med uheldet.

Grundlovsforhør i sag om vold mod politiet – Fårevejle, Odsherred

Politiet var talstærkt til stede ved en adresse i Fårevejle tirsdag eftermiddag i forbindelse med anholdelsen af en 36-årig mand, som ikke ønskede at samarbejde med politiet. Manden forskansede sig i sit hus, hvorfra han truede politifolkene med kniv og gaspistol. Den 36-årige afgav flere skud med gaspistolen mod politifolkene, hvorunder en betjent blev ramt i panden. Betjenten kom ikke alvorligt til skade.

Politiet tog alle forbehold og forsøgte igennem dialog at få manden til at overgive sig. Efter en længere indsats på stedet blev den 36-årige anholdt uden dramatik. Den 36-årige var påvirket og havde brug for lægehjælp, så han blev indlagt til fornøden behandling.

Den 36-årig vil onsdag kl. 13.00 blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling i sagen om grov vold mod politiet. Den 36-årige er fortsat indlagt til behandling og vil blive fremstillet in absentia. Det vil sige han ikke er til stede ved retsmødet.

Harmonikasammenstød – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde, Greve

Kl. 18.40 skete et harmonikasammenstød på Køge Bugt Motorvejen nordgående ved Karlslunde, Greve. En 39-årig mand fra Hvidovre kørte i en personbil 4. vognbane, da trafikken foran bremsede ned i forbindelse med vejarbejde. Hastigheden blev sænket til omkring 50 km/t, men den 39-årige opdagede for sent nedbremsningen og kørte op bag i den forankørende bilist, en 54-årig mand fra Rødovre. Sammenstødet forårsagede harmonikasammenstød med yderligere fire køretøjer, så i alt 6 bilister blev involveret. Politi og redning kørte til stedet, hvor en enkelt bilist var teknisk fastklemt og blev reddet ud af bilen. Flere blev tilset i ambulance, men ingen var kommet alvorligt til skade. Der skete større materiel skade på bilerne, hvoraf fire måtte fjernes af vejhjælp. Motorvejen var spærret indtil omkring kl. 20.00, hvor der var ryddet helt op. Politiet optog rapport om uheldet


OPFØLGNING


Sag om voldtægt af 14-årig – Store-Heddinge, Stevns

Tre mænd er nu anholdt i sag om voldtægt fra Store-Heddinge. Grundlovsforhør ved Retten i Roskilde kl. 14.30. Se udsendt pressemeddelelse.

Endnu et grundlovsforhør i sager om røveri og overfald -  Greve

En 16-årig ung mand fra Greve, blev i dag den tredje anholdte i sagen om overfald og røveri mod flere 16-årige unge mænd i Greve. Overfaldene skete natten til fredag d. 2. juli omkring Greve Station. Han er mistænkt for i forening med to andre unge mænd, at stå bag overfaldene. En 17-årig ung mand fra Greve blev d. 8. juli varetægtsfængslet i sagen. I weekenden d. 10. juli blev en 15-årig ung mand med adresse på Fyn anholdt og varetægtsfængslet i sagen. Begge til d. 29. juli. Den 16-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde kl. 13.30.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler