Narkosalg afsløret i Nykøbing Sjælland: 36-årig mand anholdt efter politiets ransagning

Profilbillede
dato

Klokken 18.00 aflagde to lokale politibetjente et besøg på en adresse i Nykøbing Sj., efter at have modtaget tip om potentielt narkosalg fra stedet.

Ved ankomsten kunne de lugte hash fra lejligheden, hvor to mænd og en kvinde befandt sig. Indbyggerne indrømmede at have røget hash dagen før i forbindelse med en fødselsdag, men den stærke lugt indikerede, at der for nylig var blevet røget.

Politiet foretog derfor en nærmere undersøgelse af lejligheden. På stuebordet lå der flere klumper hash i åbenlys visning, men der var også spor af kokain og amfetamin.

Under ransagningen af hele lejligheden fandt betjentene i alt en pose med cirka 15 gram kokain, 88 gram hash og 19 gram skunk. Den 36-årige beboer blev anholdt og sigtet for narkosalg, da der under ransagningen blev fundet beviser på, at han havde solgt narkotika til andre.

Efter afhøring og sagsbehandling på politistationen blev den 36-årige løsladt, men hans narkotika blev konfiskeret. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Kilde: Politiets Døgnrapport