Nyt fra Nykøbing Sj i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nykøbing Sj er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Knud Den Stores Vej, Roskilde
Nytorv, Kalundborg

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Saxildalle, Nykøbing Sj.
Troldehøj, Roskilde
Karslundevej, Karlslunde
Hasselen, Svogerslev, Roskilde

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Damengen, Nygård, Nykøbing Sj.

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Gymnasievej, Køge

 

Tyveri fra køretøjer:

Kystvejen, Strøby
Valsømaglevej, Ringsted

 

Knallert påkørte parkeret lastbil – Kalundborgvej, Snertinge, Kalundborg

Kl. 12.09 kørte en 16-årig ung mand fra Jerslev Sj. på knallert ad Kalundborgvej mod vest i Snertinge, da han af ukendte årsager kørte ind i en lastbil, som holdt i siden af vejen. Lastbilens fører, en 46-årig mand fra Slagelse, var ved at læsse olie af ved en ejendom. Knallertføreren kørte op bag i den parkerede lastbil og væltede. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 16-årig blev bragt til sygehuset til behandling, da han kom lettere til skade og pådrog sig et brud på armen. Patruljen kontrollerede knallerten, som blev skønnet lovlig. Politiet optog rapport om uheldet, for at belyse omstændighederne.

 

Narkokørsel og ketamin – Hørve, Odsherred

Kl. 16.35 kørte en patrulje med lokalbetjente fra nærstationen i Asnæs i Hørve, da de bemærkede to mænd, som sad i en varebil som holdt i tomgang foran en ejendom. Betjentene kontrollede personerne i bilen, som de skønnede narkopåvirkede. Føreren af bilen, en 24-årig lokal mand, blev testet positiv i en narkometertest, som gav udslag for kokain. Bilen blev ransaget og de to mænd visiteret. En 22-årig mand fra Vejen i Jylland, der var passager i bilen havde 1,1 gram ketamin på sig, som han blev sigtet for at besidde. Den 24-årige fører havde ingen narko på sig, men han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve og herefter løsladt. Nu afventer resultatet af blodprøven, og sigtede kan forvente at høre mere i deres sager.

 

Brand i landejendom – Lundevej, Hårlev, Stevns

Kl. 16.59 kørte politi og brandvæsen til brand i et træskur ved en landejendom i Lille Linde I Hårlev. Skuret var overtændt da brandvæsnet kom frem, og branden havde spredt sig til den nordlige del af stuehuset. Ilden fik desuden fat i nogle høballer, som lå tæt ved huset og brændte kraftigt. Ingen personer eller dyr kom noget til ved branden, men skuret nedbrændte og stuehuset fik brand og sodskader.

Lundevej blev afspærret i begge retninger mens det omfattende slukningsarbejde foregik. Brandstedet blev undersøgt efterfølgende, hvor det blev fastslået, at ilden var startet ved træskuret. Der blev ikke fundet noget mistænkeligt, men brandefterforskere vil undersøge brandstedet nærmere, for at forsøge at afklare brandårsagen.

 

Skunklaboratorium afsløret – Fårevejle og Hørve – Odsherred

Kl. 17.07 visiterede en patrulje en 31-årig mand, som de traf i Fårevejle og skønnede påvirket af euforiserende stoffer. Den 31-årige havde ingen narko på sig, men ved nærmere afhøring erkendte han, at han dyrkede skunk på sin bopæl i Hørve. Politiet anholdt den 31-årige mand og ransagede hans adresse. Her fandt de flere skunklaboratorier med hashplanter i et væksttelte i soveværelset og i baghaven. I alt 742 gram hjemmedyrket hash, som blev fundet og beslaglagt. Væksttelte og gødning anvendt i forbindelse med dyrkningen blev også beslaglagt til sagen. Politiet fandt desuden tegn på, at den 31-årige mand handlede med hash, så han blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Han blev løsladt efterfølgende, men kan forvente at høre mere i sin sag senere.

 

Narkokørsel – Lundevej, Hårlev, Stevns

Kl. 19.35 bemærkede en patrulje en bil med nummerplader, som burde sidde på en bil i et andet mærke. Bilisten, en 20-årig mand fra Karise, viste sig ved en narkometertest at være påvirket af kokain og hash og havde intet kørekort, så turen stoppede der. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel uden førerret. Han blev desuden sigtet for at køre med nummerplader fra et andet køretøj, i en uindregistreret bil, som ikke var forsikret. Den 20-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Senere når svaret på blodprøveanalysen kommer, vil han køre mere fra politiet i sine sager.

 

Knallert til ulempe og narko – Hørve - Odsherred

kl. 21.50 bemærkede to lokalbetjente fra stationen i Asnæs, en knallert som de genkendte fra tidligere anmeldelser om larmende og hasarderet kørsel i Hørve. Knallertføreren kørte i høj fart uden styrthjelm, så politiet undlod at køre efter ham, så han ikke kom noget til. De fulgte i stedet efter manden til hans bopæl i Hørve, hvor knallerten var blevet efterladt i tomgang foran adressen.

Betjentene henvendte sig ved den 24-årige knallertførers hjem, hvor en mand forsøgte at stikke af via en bagdør, men blev stoppet af den ene betjent og ført tilbage i huset, hvor også den 24-årige knallertejer var hjemme.

I hjemme fandt betjentene tegn på narkomisbrug, så de to mænd blev visiteret og huset ransaget. Beboeren havde 9 gram skunk og en peberspray, som han blev sigtet for at besidde. Gæsten som havde forsøgt at stikke af, en 20-årig mand fra Holbæk, blev fundet i besiddelse af 1,2 gram skunk og 0,1 gram amfetamin. Stofferne blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Politiet sigtede desuden den 24-årige for at køre på en ulovlig knallert uden hjelm, og knallerten blev indbragt til nærmere undersøgelse for, hvor hurtigt den kan køre. De to sigtede vil senere høre mere fra politiet, når undersøgelsen af knallerten er færdig og sagerne skal afgøres.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi