Oplev Honky Tonk og få hjælp til reparationer i Nykøbing Sjælland

dato

Weekenden og mandagen byder på spændende arrangementer på Nykøbing Sjælland Bibliotek. Lørdag kan du feste til Honky Tonk med Nice Guys, og mandag kan du få hjælp til små reparationer og IT-problemer i repair caféen.

Honky Tonk med Nice Guys

Lørdag den 7. september 2024 kl. 21:00 forvandles Nykøbing Sjælland til en stor musikfest, når Honky Tonk indtager byen. I Pakhuset kan du opleve Nice Guys, som er kendt for deres svedige og swingende rocknumre. Bandet leverer rockmusikkens bedste ørehængere med professionalisme og garanterer en aften fyldt med god stemning og danseglæde.

Honky Tonk er en institution i Nykøbing Sjælland og byder på livebands på byens spillesteder, spisesteder og beværtninger. Partout armbånd til Honky Tonk koster 100 kr. og kan købes på Odsherreds biblioteker i Nykøbing Sjælland og Asnæs. Et armbånd giver adgang til alle spillesteder.

Repair café på biblioteket

Mandag den 9. september 2024 fra kl. 9:00 til 11:00 kan du besøge repair caféen i aktivitetscenteret på Nykøbing Sjælland Bibliotek. Her kan du få hjælp til små reparationer og mindre IT-problemer. Repair caféen er drevet af frivillige og tilbyder gratis hjælp til forskellige tekniske udfordringer. Mens du får dine ting fikset, kan du nyde en kop kaffe.

Husk at medbringe den ting, der skal repareres, samt eventuelle reservedele. Repair caféen kan ikke garantere, at alt kan fixes, men de vil gøre deres bedste og give råd til, hvad du ellers kan gøre.

Praktisk information

Honky Tonk
Dato: Lørdag 7. september 2024
Tid: Kl. 21:00
Sted: Nykøbing Sjælland Bibliotek, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj
Entré: 100 kr. (Partout armbånd)
Arrangør: Alle

Repair café
Dato: Mandag 9. september 2024
Tid: Kl. 9:00-11:00
Sted: Nykøbing Sjælland Bibliotek, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj
Entré: Gratis
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut