Spændende begivenheder i Nykøbing Sjælland i den kommende uge

dato

Er du på udkig efter underholdning og læring i Nykøbing Sjælland i den kommende uge? Fra repair café til fascinerende foredrag og stand-up comedy, er der noget for enhver smag.

Den kommende uge byder på mange forskellige aktiviteter i Nykøbing Sjælland. Uanset om du er til teknologiske fixes, spændende astronomiske foredrag eller humor på høj plan, vil der være noget at deltage i.

Repair Café på Nykøbing Sjælland Bibliotek

Start ugen med at få styr på små reparationer og IT-problemer på Nykøbing Sjælland Bibliotek. Her kan du få hjælp og gode råd af frivillige, mens du nyder en kop kaffe. Husk at medbringe den genstand, der skal fikses, samt reservedele. Arrangementet er gratis og finder sted i aktivitetscenteret.

Tidspunkt: Mandag 21. oktober 2024, kl. 9-11
Sted: Nykøbing Sjælland Bibliotek, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj
Entré: Gratis

Foredrag om teleskoper i Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus

Tirsdag aften kan du opleve et spændende foredrag om teleskopernes historie og deres bidrag til vores forståelse af universet. Lyt til videnskabshistoriker Hans Buhl og astrofysiker Hans Kjeldsen, som forklarer, hvordan teleskoper har ændret vores syn på universet. Foredraget streames live fra Aarhus Universitet.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024, kl. 19
Sted: Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus, Ved Kirken 4, Egebjerg, 4500 Nykøbing Sj
Entré: Fri entré

Foredrag om teleskoper i Pakhuset Kulturhus

Samme aften kan du også vælge at høre om kikkertens vidunderlige verden i Pakhuset. Foredraget handler om universets udvidelse og stjernernes hemmeligheder og streames fra Aarhus Universitet.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024, kl. 19
Sted: Pakhuset Kulturhus, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj
Entré: Fri entré

Stand-up show med Jacob Taarnhøj på Odsherred Teater

Onsdag byder på et humoristisk indslag med Jacob Taarnhøjs nyeste onemanshow "Standard". Forvent en aften fyldt med latter, skarpe jokes og interaktive elementer. Aldersgrænsen for showet er 15 år.

Tidspunkt: Onsdag 23. oktober 2024, kl. 19
Sted: Odsherred Teater, Algade 36, 4500 Nykøbing Sj
Entré: 250 kr + gebyr



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut