Tag på tangsafari i Anneberg og udforsk havets grøntsager

dato

Oplev en spændende dag ved Isefjorden, når Dansk Tang inviterer til tangsafari lørdag den 14. september 2024. Fra kl. 10.00 kan du blive klogere på havets grøntsager og selv prøve kræfter med at høste tang.

Kom i vandet og lær om tang
Vi mødes ved Dansk Tang i Annebergparken 28B, hvor safarien starter med en kort introduktion om stedet og de mange aktører. Herefter får deltagerne mulighed for at kigge indenfor i virksomheden, inden vi med waders over skulderen begiver os de 400 meter ned mod Isefjorden.

Høst og smag på havets grøntsager
På safarien vil vi stifte bekendtskab med og høste tang, også kendt som havets grøntsager. Dagen byder på nye opdagelser, spændende smagsindtryk og en fælles indsats for at finde så mange arter som muligt. Vi forventer at finde mellem 6-8 forskellige typer tang.

Praktisk information og tips
Undervejs vil vi besvare spørgsmål som: hvad skal du være opmærksom på, når du selv skal høste tang, hvilken årstid er bedst, og hvor findes de forskellige typer tang? Husk at medbringe en pose, så du kan tage lidt tang med hjem til eget forbrug.

Når vi vender tilbage fra vandet, vil der være mulighed for at købe nogle af Dansk Tangs produkter. Vi har waders til rådighed, men du er velkommen til at medbringe dine egne. Bemærk, at turen ikke er egnet for gangbesværede og foregår på eget ansvar. Børn skal være ifølge med en voksen.

Oplev Anneberg Kulturpark
Før og efter tangsafarien er der mulighed for at opleve mange spændende ting i Anneberg Kulturpark, hvor vi holder til. Følg med på Anneberg Kulturparks hjemmeside eller på deres Facebookside.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 14. september 2024
Tid: Kl. 10.00
Sted: Dansk Tang, Annebergparken 28B, 4500 Nykøbing Sj
Entré: 330 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut