Bliv rengøringsassistent på Hotel Du Vest - Skab renlighed og hygge i hjertet af Nykøbing Sjælland!

Profilbillede
dato

Vil du svinge støvsugeren og gulvmoppen? Og trives du med selvstændigt arbejde, i et hus fuld af liv?

Så bliv vores nye rengøringsassistent på Hotel Du Vest. Her får du ansvaret for at vores cafe, mødefaciliteter og kontorer altid er indbydende og rene.
 

En del af noget større...
Hotel Du Vest består i dag af mødefaciliteter til interne workshops og møder, et kontorfællesskab og en hyggelig lille cafe, hvor vi mandag til fredag har åbent for gæster, der kan nyde en lækker frokost eller kaffe og kage i skønne omgivelser.  

Hotel Du Vest er en del af koncernen Gran Recovery and Health. Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern der råder over 5 selskaber, som tilsammen hvert eneste år støtter flere hundrede mennesker til et liv, der er mere end deres udfordringer.
 

Læs mere om vores arbejdsplads, og mød dine kollegaer her.


En hverdag i hjertet af Nykøbing Sjælland
Din hverdag foregår primært i hjertet af Nykøbing Sjælland, hvor Hotel Du Vest er placeret. Vi huser over 2 etager, med kontorer på 1.salen og cafe og mødefaciliteter i stuen. Dit ansvarsområde bliver at sørge for, at hele huset altid er rent og indbydende til medarbejdere og gæster.  

Dine arbejdsopgaver vil derfor være:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Ordne toiletterne
  • Tørrer støv af
  • Tømme skraldespandene
  • Diverse andre rengøringsopgaver 
  • Ad hoc-opgaver

Vi tilbyder dig en fastansættelse på 37 timer om ugen, med sundhedsforsikring og pensionsordning. Arbejdstiden vil være mandag-fredag kl. 8-16.
 

Selvstændigt arbejde, omringet af liv 
Du får en afvekslende og selvstændig arbejdsdag under ordnede forhold. Du tilrettelægger selv din arbejdsdag og dine arbejdsopgaver. Derfor er det vigtigt, at du er en haj til at danne dig et overblik, og at du hurtigt kan spotte, hvor dagens indsats skal lægges.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med rengøring, og derudover håber vi, at du snakker dansk. Alternativt skal du kunne snakke engelsk.

Det er et krav at du har kørekort til almindelig bil (vi stiller bil til rådighed).

Er du vores kommende kollega?
Send os dit cv og ansøgning via ”ansøg” knappen nedenfor. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i CKU Michael Bjerregaard på telefon 31614030 eller på mail mibj@grh.dk.

Vi anvender elektronisk rekruttering og modtager derfor ikke ansøgninger via mail eller fysisk post. Du finder ansøgningslinket i bunden af opslaget.


Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

De Socialansvarlige Virksomheder ApS, Algade 1, 4500 Nykøbing Sj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052822

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet