Ernæringsassistentelev/ Gastronomelev (Cater) søges til Hoveddepot Kongsøre, Forsvarets Kantiner.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du godt lide service? Har du interessen i at lave mad med hjertet og være med til at skabe en ”duft” af god og nærende mad til vores brugere?
Så er du måske vores nye gastronomelev (smørrebrød og Catering) eller ernæringsassistentelev i Forsvarets Kantiner!

Vi søger lige nu 1 elev til kantinen ved Hovedepot Kongsøre.
Du vil blive en del af et team af dygtige kolleger, der vil støtte dig gennem hele dit elevforløb og vi ser meget frem til at have dig med på holdet.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i vores 56 kantiner.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på, at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.

Vi kan tilbyde:
• Et godt sammenhold.
• Ordnede arbejdsforhold med støtte under hele uddannelsesforløbet.
• En spændende og alsidig hverdag.
• Mulighed for at sætte eget præg på tingene.
• Et fundament for at udvikle dig selv.

Om stillingen

Vi er interesserede i både gastronomelever (smørrebrød og catering) og ernæringsassistentelever.
Vi bestræber os på fleksibilitet i forhold til arbejdstider for den enkelte, hvor muligt.

Du får din daglige gang i kantinen i Kongsøre. Her vil du blive en del af et stærkt passioneret køkkenfagligt team der sammen brænder for at lave mad med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvalitet er i højsædet.

Du starter i praktik i vores kantine, hvor du i en periode på ca. 4 måneder vil lære de grundlæggende færdigheder inden for uddannelsen. Vi vil give dig en masse opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine talenter af og få en spændende hverdag.

Om dig

Vi forestiller os, at du har gennemført relevant grundforløb inden opstarten.
Samtidigt forventer vi af dig, at du har en positiv, glad og åben personlighed, trives med at have travlt og er klar til at indgå i et dygtigt team.

Sidst men ikke mindst – At du har en stor interesse i at lave og udvikle mad.
Ansvarlighed og kvalitet er grundlæggende værdier for Forsvaret. Vi forventer derfor, at du vil arbejde på at tage ansvar for og påvirke de opgaver, du møder.
Dette kræver, at du lægger energi i din uddannelse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du er interesseret, så send os din fineste ”opskrift” af en ansøgning og CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du vil vide mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jeanett Djarling på telefon 2961 1483 eller elevkoordinator Lene Elbæk på telefon 5164 3621.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Liv Malene Rasmussen på telefon 7281 9454.

Ansøgningsfristen er den 6. maj 2024 med ansættelse pr. 1. august 2024 eller efter aftale.

Søg stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og andre relevante dokumenter. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Er du 25 år eller derover, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet denne på en skole, som udbyder uddannelsen. Hvis du ikke kan nå at få udarbejdet en realkompetencevurdering, kan du tage den med til en eventuel samtale, alternativt kan skolen udarbejde en til en mulig ansættelse.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke.
Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet.
Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.
Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
• Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark.
• Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
• Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Kongsøre, Grønlandsvej , 4500 Nykøbing Sj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030532

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet