Jacob Taarnhøj bringer grin til Odsherred Teater

dato

Den 23. oktober 2024 kl. 19:00 kan du opleve Jacob Taarnhøjs nyeste onemanshow "Standard" på Odsherred Teater. Showet byder på en aften fyldt med latter, når den unge komiker præsenterer sit mest upersonlige show til dato, fyldt med humor og interaktion.

Jacob Taarnhøj er tilbage på scenen med sit tredje onemanshow, "Standard". Showet lover en aften fyldt med humor og latter, når Jacob deler nye jokes og skitser med publikum. Hans evne til at fortælle historier og fantasifulde taler vil gøre showet til en unik oplevelse.

Publikumsinteraktiv natklub

En særlig del af aftenen er den publikumsinteraktive natklub, hvor Jacob vil udforske publikums inderste tanker og ønsker. Dette afsnit lover at bringe en ekstra dimension til showet, hvor publikum kan blive en del af oplevelsen.

En aften for alle over 15 år

Showet er målrettet alle over 15 år og er en oplagt mulighed for at få en uforglemmelig aften med venner eller familie. Jacob Taarnhøj har været en stor del af den danske komiske scene i over et år, og hans nye show er en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Praktisk Information
Dato: Onsdag den 23. oktober 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Odsherred Teater, Algade 36, 4500 Nykøbing Sj
Entré: 250 kr + evt. gebyr
Aldersgrænse: 15 år



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut