Nyt fra Nykøbing Sj i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nykøbing Sj er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Saxildalle, Nykøbing SjællandBøgevej, Kalundborg
Uglevænget, Ejby, Lille-Skensved

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen 

 

Tyveri fra køretøjer:

Tjørnely, Solrød Strand
Ørningevej, Borup, Køge
Pinjevej, Strøby Egede, Køge

 

Færdselsuheld i forbindelse med kødannelse – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 07.09 skete et uheld med to involverede personbiler. I forbindelse med kødannelse, overså en 63-årig kvindelig fører fra Næstved, at den forankørende bil, ført af en 32-årig mand. Der skete ingen personskade ved sammenstødet, kun materiel skade. De to involverede udvekslede forsikringsoplysninger, og politiet optog rapport i sagen.

 

Færdselsuheld – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 07.47 påkørte en lastbil en personbil bagfra på Næstvedvej i den sydgående vejbane. Føreren af lastbilen, en 27-årig mand, overså at personbilen, ført af en 43-årig kvinde fra Herlufmagle, standsede sit køretøj, da der holdt en bus i en buslomme, og kvinden ville sikre sig, at der ikke gik nogen skolebørn over vejen, som netop var stået af bussen, da busstoppestedet er tæt på en skole. Lastbilen overså, at kvinden bremsede og påkørte derfor hendes bil bagfra, hvorved der skete meget begrænset materiel skade. Den kvindelige bilist blev kørt til tjek på sygehuset efter uheldet, og myndighederne sørgede for at fjerne glasskår fra stedet, som kom fra personbilen.  

 

Narkokørsel i brugsstjålet bil og frakendt førerretten – Svallerup Landevej, Kalundborg

Kl. 10.00 traf politiet en 39-årig mand fra Høng, som sad bag rattet i en brugsstjålet personbil, mens han benyttede håndholdt mobiltelefon og i øvrigt var frakendt førerretten. Manden blev sigtet og anholdt på stedet og fik udtaget en blodprøve, inden han blev løsladt. Han vil høre nærmere fra politiet i sine sager, når politiet modtager resultatet af blodprøven.

 

Narkokørsel – Ejboparken, Roskilde

Kl. 10.05 standsede politiet en varebil, som blev ført af en 22-årig mand, der var påvirket af cannabis. Manden blev sigtet og anholdt og fik udtaget en blodprøve. Han er fortsat sigtet og vil inden længe høre nærmere fra politiet i sagen.

 

Opbevaring af fyrværkeri og kemikalier – Rynkevangen, Kalundborg

Kl. 13.16 blev politiet bedt om assistance til en sikkerhedsmæssig vurdering af forskellige fyrværkeri- og kemikalieprodukter på en opbevaringsplads på Rynkevangen.
Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste (EOD) og Kemisk Beredskab fra Beredskabsstyrelsen blev i deres egenskaber af sagkyndige myndigheder tilkaldt for at assistere politiet med opgaven.
De sagkyndige myndigheders umiddelbare vurdering var, at der ikke var – eller har været - nogen akut fare, så politiet vurderede, at evakuering af adressen og andre bygninger i nærheden ikke var nødvendigt.
Arbejdet med optælling, registrering og vurdering af de forskellige produkter og effekter på opbevaringspladsen fortsatte hele eftermiddagen, aftenen samt natten og fortsætter i øvrigt i løbet af onsdagen, indtil alt er gennemgået.
Politiet kan oplyse, at de effekter, der er omfattet af fyrværkerilovgivningen, samt diverse kemikalieprodukter, ikke udgør nogen akut fare.
Når optællingen og registreringen er afsluttet formentlig i løbet af onsdagen, vil politiet efter råd og vejledning fra de sagkyndige myndigheder iværksætte flytning med henblik på korrekt og forsvarlig destruktion af de pågældende produkter/effekter ud fra gældende regler for dem.
Ingen er kommet til skade som følge af opbevaringen på opbevaringspladsen, og politiet vil i den forbindelse prøve at få klarlagt forløbet i forbindelse med de fundne effekter på stedet.

 

5. gangskørsel uden førerret – Odsherredvej, Nykøbing Sjælland- Odsherred

Kl. 15.57 standsede poltiet en personbil, som blev ført af en 36-årig mand uden førerret. Da det er 5. gang inden for tre år, at den 36-årige bliver sigtet for kørsel uden førerret, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation. Manden er sigtet i sagen, som afgøres på et senere tidspunkt. 

 

Færdselsuheld – Herslevvejen, Kalundborg

Kl. 18.12 kom en personbil ført af en 85 årig kvinde fra Asnæs kørende ad Snæbumgårdsvej mod Herslevvejen i østlig retning. Samtidig kom en varebil, ført af en 62-årig mand fra Rønnede kørende af Sæbyvej mod Skovvej i sydlig retning. Den kvindelige bilist kørte frem trods ubetinget vigepligt, hvorved hun påkørte den 62-åriges køretøj. Begge køretøjer fik skader ved sammenstødet. Den kvindelige bilist blev kørt til tjek på sygehuset. Politiet optog rapport i sagen.

 

Udbrændt minibus – Lyngvej, Føllenslev, Kalundborg

Kl. 23.07 blev politiet kontaktet af en borger, som kunne oplyse, at der holdt en brændende minibus på en parkeringsplads. Politiet og brandvæsen kom frem til stedet, hvor brandvæsnet fik slukket ilden. Minibussen var helt udbrændt og umiddelbart kunne årsagen til branden ikke fastlægges. Der var ingen nummerplader eller stelnummer tilbage på minibussen, og politiet kunne derfor ikke umiddelbart identificere ejeren af køretøjet. Resterne af køretøjet skal nu undersøges nærmere, så politiet kan identificere ejeren af køretøjet og klarlægge årsagen til branden.  
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler