Oplev Wagner: Et musikalsk faktashow i Anneberg Kulturpark

dato

Kom og bliv klogere på Richard Wagner og hans magiske musik, når Opera i Provinsen præsenterer et musikalsk faktashow i Vaskeriet, Anneberg Kulturpark. Søndag den 22. september 2024 kl. 15:00 kan du opleve en unik koncert med spændende fortællinger og musikalske højdepunkter.

Hvem var Wagner?
Richard Wagner er en af de mest kontroversielle og indflydelsesrige komponister i musikhistorien. Men hvad er det ved hans musik, der gør, at selv hans gamle elev, der kaldte ham "et monster", tilgav ham alt på grund af den gave, hans musik blev til verden? Dette og mange andre spørgsmål vil blive besvaret i løbet af koncerten.

Ekspertise og musikalske eksempler
Publikum vil blive guidet gennem Wagners univers af Wagnerekspert og dirigent Jonas Viggo Pedersen samt den evigt spørgelystne Anna-Louise Herskind Porret. Musikalske og sceniske eksempler vil blive fremført af operasangerne Philippa Cold og Per Jellum, pianist David Lau Magnussen og Opera i Provinsens altid underholdende kor.

En anderledes Wagner-oplevelse
Normalt opføres Wagners værker af et stort orkester og kor, men denne koncert vil vise, at selv et lille kor og en enkelt pianist kan fremkalde de samme kuldegysninger. Koncerten byder på uddrag fra Mestersangerne fra Nürnberg, Den Flyvende Hollænder, Tannhäuser, Lohengrin samt Tristan og Isolde.

Praktisk information
Dato: Søndag den 22. september 2024
Tid: Kl. 15:00
Sted: Vaskeriet i Anneberg Kulturpark, Annebergparken 28 A, 4500 Nykøbing Sj
Entré: 175 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut