Arrangementet på Kirsebærgården byder på en let og mættende bælgfrugtfrokost tilberedt af lokale råvarer. Det er en oplagt mulighed for at møde andre ildsjæle og folk med appetit på bælgfrugter og klimavenlige tiltag.
Inspirerende oplæg og kulinariske oplevelserDagen starter kl. 10 med kaffe, te, bælgfrugtboller og Lissens appelsinmarmelade. Herefter følger spændende oplæg fra blandt andre Nina Ernst fra Kildegaarden i Nakke, der vil dele sit projekt omkring dyrkning af bælgfrugter. Christophe Miolane fra Meyers vil også dele erfaringer om bælgfrugters rejse fra landmand til forbruger.
Den suveræne kok Tina Scheftelowitz vil trylle i køkkenet og give tips og tricks til, hvordan man kan få bælgfrugter til at smage brillant.
Program med vidensdeling og smagsoplevelserProgrammet inkluderer også en pause med grøntsagsshots og bælgfrugtsnacks, samt en frokost ved langbordene med en varieret menu. Efter frokosten er der mulighed for spørgsmål og vidensdeling i mindre grupper, hvor der serveres kaffe og bælgfrugtbrownie.
Arrangementet afsluttes med deling i plenum og tak for i dag omkring kl. 14.30.
Praktisk informationDato: Onsdag 22. januar 2025
Tid: Kl. 10.00-14.30
Sted: Kirsebærgården, Slettermosevej 15, Nakke, 4500 Nykøbing Sj
Entré: 50 kr
Arrangører: Nina Ernst fra Kildegaarden, Tina Scheftelowitz, "Arbejdsgruppen for lokale fødevarer" og Food Organisation of Denmark
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her