Reparation og fællesspisning på Nykøbing Sjælland Bibliotek

dato

Denne uge på Nykøbing Sjælland Bibliotek byder på to spændende arrangementer. Mandag kan du deltage i repair caféen og få hjælp til små reparationer og IT-problemer, mens torsdag aften står på folkekøkken med fællesspisning og musikalsk underholdning.

Repair café: Få hjælp til små reparationer

Hver mandag fra kl. 9-11 kan du besøge repair caféen i aktivitetscenteret på Nykøbing Sjælland Bibliotek. Her kan du få hjælp til et væld af forskellige ting, der har med IT og teknik at gøre. Tilbuddet er gratis og drevet af frivillige, som står klar til at hjælpe dig med små reparationer og mindre IT-problemer.

Du skal blot huske at tage den ting med, der skal repareres, samt eventuelle reservedele. Imens du får dine ting fikset, kan du nyde en kop kaffe og få gode råd til, hvad du ellers kan gøre.

Folkekøkken: Fællesspisning og musikalsk underholdning

Torsdag den 26. september 2024 kl. 18.00 byder Nykøbing Sjælland Bibliotek velkommen til en aften med fællesspisning og musikalsk underholdning. Folkekøkkenet åbner dørene kl. 17.00, og der vil være mulighed for at købe madbilletter på forhånd. En madbillet til voksne koster 95 kr., mens børn under 12 år kan spise for 40 kr.

Menuen byder på biksemad med spejlæg og rødbeder, hvor du kan vælge mellem en kødret med traditionelle ingredienser eller en vegetarret med vegetarpølser. Efter fællesspisningen vil der være åben scene med lokale musikere, der spiller country og folk. Underholdningen starter kl. 19.00 og lover en spændende oplevelse med flotte harmonier og musikalsk historiefortælling.

Praktisk information
Repair café:

Dato: Mandag 23. september 2024

Tid: Kl. 09.00-11.00

Sted: Nykøbing Sjælland Bibliotek, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj

Entré: Gratis

Folkekøkken:

Dato: Torsdag 26. september 2024

Tid: Kl. 18.00 (dørene åbner kl. 17.00)

Sted: Nykøbing Sjælland Bibliotek, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj

Entré: 95 kr. for voksne, 40 kr. for børn under 12 år

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut